Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Agroturystyka u Hazy

Adres obiektu Majerczykówka 9, 34-520 Poronin
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 31

 
 

Katarzyna Borowiecka
Dodano: 2016-08-10
Pobyt od: 2016-07-30 do 2016-08-08 IP: xx.46.3.13
 
 
    

Serdeczne podziękowania dla Pań Hani i Hani oraz dla Pana Marcina ,którym zawdzięczamy miły i niezapomniany pobyt w Majerczykówce 9. Bardzo dziękujemy za pyszne jedzenie ,miłą atmosferę , dobre słowo , świetne warunki lokalowe i w ogóle za wszystko (dużo by wymieniać ).Najlepsze miejsce w górach ,to właśnie TU! Będziemy tęsknić i na pewno wrócimy ! Czekajcie na nas!!!!! Dziękujemy za wszystko !Pozdrawiamy i ściskamy ! Kasia ,Wiesiek ,Mikołaj i Zuzka .


 
 

Barbara
Dodano: 2016-08-02
Pobyt od: 2016-04-29 do 2013-05-03 IP: xx.13.67.66
 
 
   

Polecam pobyt u p.Hani i Ani .Rodzinna atmosfera. Świetne miejsce na "wyciszenie się"


 
 

Ela, Andrzej,Wiesia,Jan
Dodano: 2015-06-28
Pobyt od: 2015-06-26 do 2015-06-28 IP: xxx.248.246.45
 
 
   

Polecamy Serdecznie .Bardzo sympatyczne panie,świetna kuchnia,miła atmosfera, przyjazne miejsce , łatwy dojazd .Dom , do którego miło powracać. :)


 
 

Wiola i Jarek z Marysią
Dodano: 2015-06-05
Pobyt od: 2014-08-12 do 2014-08-23
 
 
   

Wspaniałe miejsce, bo blisko natury, cudowny widok na Tatry i okolicę. Panie Gospodynie bardzo gościnne i przepysznie gotują.Tradycyjna polska kuchnia to jest to !!! Smacznie, zdrowo oraz t a n i o ! Dodatkowo nasza córeczka miała okazję poobserwować życie na wsi i zwierzątka, czego nie widzi w mieście :-) Z całego serca polecam !!!


 
donata
Dodano: 2012-05-04
Pobyt od: 2012-05-04 do 2012-05-04
 

Świetne gospodynie, miła atmosfera, urokliwa okolica.Polecam spragnionym ciszy i spokoju.


 
donata
Dodano: 2012-05-04
Pobyt od: 2012-05-04 do 2012-05-04
 

Świetne gospodynie, miła atmosfera, urokliwa okolica.Polecam spragnionym ciszy i spokoju.


 
donata
Dodano: 2012-05-04
Pobyt od: 2012-05-04 do 2012-05-04
 

Świetne gospodynie, miła atmosfera, urokliwa okolica.Polecam spragnionym ciszy i spokoju.


 
Janina Chrobotek z rodzinom
Dodano: 2011-07-30
Pobyt od: 2010-12-24 do 2011-01-07
 

BARDZO nam sie podobalo bylismy w zeszlum roku w zimie i bylo SUPER!!!!!! pozdrowienia dla Hani Ani i Marcina!!!!;D


 
Marzena
Dodano: 2010-02-15
 

Bardzo rodzinna atmosfera, sympatyczne właścicieliki i Marcin bardzo fajny chłopiec, polecamy wszystkim. Pazdrawiamy Marzena, Klaudia i Natalka z Warszawy.


 
ewelina i marek samborscy
Dodano: 2009-10-29
 

za każdym razem gdy będziemy wybierali się do zakopanego to tylko i wyłącznie na nocleg do pani hazy!przemiłe kobitki,rodzinna atmosfera,czyściutko,miło.pyszne jedzenie,ładne pokoje i ładna okolica.pozdrowienia dla pzni Ani i Hani.


Opinie 1-10 z 31

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie